Termeni si Conditii

Elemente Definitorii
Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului ). PCSH.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.pcsh.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al administratorului se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa: 
[email protected]

2. Accesul la Informatie si Confidentialitate
PCSH.ro
 permite utilizarea siteului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.
Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi acte necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul site-ului www.pcsh.ro .
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului 
www.pcsh.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comeciale, numai in scopuri justificate.
Datele dumneavoastra personale mai pot fii folosite de catre 
www.pcsh.ro pentru a va trimite materiale comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.

3. Limitarea obligatiilor pentru produse si servicii
a. Descrierea si disponibilitatea produselor
S.C. Interlink Group S.R.L. isi asuma drepturile de administrare a descrierii si pozelor produselor de pe site-ul www.interlink.ro. Descrierea produselor poate fii uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specifiicatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.pcsh.ro fara o notificare prealabila.
PCSH.ro  nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe siteul www.interlink.ro. Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.

b. Servicii oferite de PCSH.ro
PCSH.ro nu raspunde de eventualele defectiuni suferite de produse din cauza transportului. Constatarea starii produselor trimise prin firme de curierat se face numai in prezenta curierului.
Toate serviciile oferite de PCSH.ro se adreseaza strict cumparatorilor si sunt oferite in baza unei comenzi, facturi si/sau garantii. Acestea nu se pot instraina altei persoane, cumparatorul este direct raspunzator pentru produsul primit si isi asuma in totalitate riscurile deteriorarii acestuia in mod voit.
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram produsele in conformitate cu contractele incheiate cu firmele de curierat Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Costurile de transport aferente garantiilor vor fi suportate integral de catre firma Interlink Group(tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre PCSH.ro , clientul are obligatia de a trimite produsul catre PCSH.ro numai prin firmele de curierat Nemo Express , GLS, DPD Dynamic Parcel Distribution 
Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu CEREREA DE RETUR!
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand CEREREA DE RETUR asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.

Pentru orice alta problema referitoare la o comanda care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu noi prin email la [email protected]

c. Garantia si service-ul produselor
PCSH.ro  isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie 12 Luni pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale ce nu beneficiaza de garantie.
In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.
Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.
Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)
Pentru mai multe detalii despre garantie, va rugam sa accesati pagina garantia produselor.

d. Termenii si conditiile de livrare
Inainte de a trimite un produs in garantie, clientul este obligat sa contacteze telefonic si sa stabileasca, de comun acord, termenii si conditiile de livrare impreuna cu un reprezentat al firmei.
Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o copie a certificatului de garantie si/sau o copie a facturii. Pe spatele copiei gantiei vor fi mentionate datele de contact ale clientului (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional e.t.c.).
Costurile de transport, ale produsului catre firma, vor fi suportate de catre client in momentul expedierii, urmand ca firma Interlink Group sa plateasca transportul inapoi catre client (numai in cazul in care defectul produsului este real si se incadreaza in termenii garantiei)
Costurile de transport vor fi suportate integral de catre firma Interlink Group(tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma Interlink Group, clientul are obligatia de a trimite produsul catre InterLink Group numai prin firmele de curierat Nemo Express sau Fan Courier. In cazul in care clientul suporta costurile de transport, acesta poate alege orice firma de curierat doreste, exceptie fiind Posta Romana.

Atentie! Produsele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate.
Produsele care nu respecta conditiile mai sus mentionate nu vor fi acceptate in service; acestea se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa suporte costurile de transport dus – intors.

Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu Extra Garantia de Retur! 
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand Garantia de Retur asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.

e. Coduri Voucher, Promotii si AfiliereOnline
PCSH.ro Nu permite utilizarea cumulata a Voucherelor indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.
Voucherul cadou primit in urma unei tranzactii anterioare poate fi folosit la o singura comanda si poate acoperi maxim 50% din valoarea acesteia.
- Diferenta de bani in urma folosirii unui voucher este suportata de client.
Voucherele permantente de reduceri, obtinute in urma fluxului de vanzari (Voucherele Fidelizare client) se pot folosi la fiecare comanda. Voucherul Fidelizare client poate creste in cazul in care comenzile clientului depasesc pragurile Bronze, Silver sau Gold.
Voucherul Fidelizare client poate sa scada sau poate fi retras in cazul in care clientul nu respecta termenii si conditiile de utilizare a acestuia.
Pe durata promotiilor desfasurate pe site-ul www.PCSH.ro nu se pot folosi vouchere de reduceri cumulate cu promotia in curs, indiferent de forma acestora.
In timpul campaniilor de promovare cu reduceri la toate produsele de pe site, tichetele voucher nu pot fi folosite, deoarece sectiunea de aplicare voucher este inchisa.
In cazul in care sunteti distribuitor va rugam sa contactati agentii nostri de vanzari.

Platformele de afiliere (de tip afiliereonline e.t.c.) sunt destinate exclusiv promovarii magazinelor online. 
Comenzile in scop personal, plasate prin platformele de afiliere se considera discount si atrag dupa sine anularea comisionului. (Ex: In cazul in care beneficiarul plaseaza o comanda prin prin link-ul de pe propriul site, prin programul de afiliere, comisionul va fi anulat.) 
In cazul in care clientul plaseaza o comanda pe site-ul www.PCSH.ro, prin link-ul de pe propriul site si foloseste un voucher cadou sau voucher permanent, reducerea va fi anulata, iar clientul va beneficia doar de comisionul site-ului de afiliere.
La a doua abatere de acest gen, voucherul permanent scade la jumatate din valoare, iar la a 3-a abatere voucherul permanent va fi sters.
Clientul isi asuma riscul de a pierde voucherul permanent, reducerile si / sau promotiile existente din acea perioada si chiar inchiderea contului din programul de afiliere, fara posibilitatea de recuperare.

PCSH.ro isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare a Voucherelor cat si Promotiilor din perioada curenta fara o instiintare anterioara.
Nota! Atat Voucherele cadou cat si Voucherele permanente NU se pot instraina altei persoane, NU se pot transforma in bani, bunuri sau alte servicii .
Clientul are responsabilitatea de a nota si retine codul alfanumeric al voucherului, indiferent de tipul acestuia.

PCSH.ro isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea voucherelor, indiferent de tipul si / sau valoarea acestora.

5. Conditii si termene de plata
Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. PCSH.ro isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau carte de credit online, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre PCSH.ro la adresa de e-mail [email protected] In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul PCSH.ro de catre client sau prestatatorul de plati electronice. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitata integral pentru a initia livrarea.

6. Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul PCSH.ro au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site dupa o aprobare a echipei tehnice. 
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Compania PCSH.ro nu va fii responsabila si nici nu va putea fii obligata sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.

7. Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser
Site-ul PCSH.ro este gazduit de serverele unei terte firme. PCSH.ro nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.PCSH.ro

8. Dreptul de anulare a comenzii si returnarea produselor
Orice cumparator are dreptul de a anunta in scris PCSH.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 60 zile lucratoare de la primirea produsului ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Prin returnarea in acest termen ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) a produsului prin completarea CERERII DE RETUR.

In acest caz consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care furnizorul accepta sa suporte acele costuri.
Consumatorul este responsabil de diminuarea valorii produsului rezultata din manipularea acestora, caracteristicilor si functionarii produselor. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor pentru care a fost facuta proba ori instalare software ( programe licentiate) si au fost ridicate de catre cumparator direct de la sediul nostru